0

Goede klantenservice

Scherpe prijzen

Ruim assortiment

Kaaspakket met nootjes

Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Het perfecte cadeau vinden voor iemand in uw omgeving kan vrij lastig zijn. Want wat geeft u iemand die geen wensen zegt te hebben en eigenlijk alles al heeft. Een kaaspakket met noten is dan altijd een goede oplossing, want wie houdt er nu niet van lekker eten? Bestel uw kaas noten pakket bij Kaaswijnwinkel en u heeft het pakket meestal binnen 1 á 3 werkdagen al in huis.

Een kaas noten pakket cadeau geven

Er zijn twee dingen die zeker niet mogen ontbreken op de borrelplank: kaas en noten. Een kaas noten pakket brengt deze geweldige combinatie dan ook samen in één pakket. Bij Kaaswijnwinkel hebben we de kaaspakketten met noten met veel zorg voor u samengesteld, waardoor deze enkel bestaan uit de lekkerste, verse producten. De combinatie van producten is zorgvuldig gemaakt, waardoor de producten goed op elkaar aansluiten.

Het kaas noten pakket is het perfecte cadeau om te geven aan iemand in je omgeving, bijvoorbeeld voor zijn of haar verjaardag, jubileum, afscheidsfeest of trouwerij. Bestel uw kaas noten pakket als cadeau bij Kaaswijnwinkel en u heeft keuze uit verschillende pakketten: geschenkpakket luxe, geschenkpakket deluxe en geschenkpakket bier luxe. De pakketten verschillen niet alleen in formaat, maar ook in inhoud.

Een kaas noten pakket bestellen doet u bij Kaaswijnwinkel


Waarom u voor een kaas noten pakket van Kaaswijnwinkel kiest

  • Een kaas noten pakket valt altijd in de smaak
  • Uw pakket wordt gevuld met de lekkerste, verse producten
  • De pakketten zijn al voor u klaargemaakt, waardoor u dit zelf niet meer hoeft samen te stellen
  • U heeft keuze uit verschillende kaas noten pakketten
  • Wij bezorgen uw pakket doorgaans binnen 1 á 3 werkdagen

Kaas en noten pakket kopen bij Kaaswijnwinkel

Een kaas noten pakket is het perfecte cadeau om te geven en om te krijgen. U bestelt het pakket eenvoudig in onze webshop of u kunt telefonisch uw bestelling aan ons doorgeven. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, gaan wij direct voor u aan de slag. We zorgen ervoor dat het pakket mooi voor u wordt verpakt met verse producten en sturen het pakket zo snel mogelijk naar u toe.

U kunt het pakket doorgaans binnen 1 á 3 werkdagen bij u thuis verwachten. Zo kunt u het pakket persoonlijk overhandigen aan de ontvanger. Wilt u het pakket meteen bij de ontvanger laten bezorgen? Voer dan zijn of haar adres in bij de bestelling en wij zorgen ervoor dat hij of zij het pakket ontvangt.

Wilt u het pakket liever zelf afhalen? Ook dat is mogelijk. U kunt het pakket in overleg ophalen bij onze winkel Het Kaaskamertje in Hoogeveen.

Onze andere kaaspakketten

Bij Kaaswijnwinkel heeft u naast het kaas noten pakket keuze uit verschillende kaaspakketten, waardoor u altijd een passend pakket vindt voor u of de ontvanger. Zo kunt u kiezen voor een kaaspakket met bier, een kaaspakket met worst en een kaaspakket met wijn. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw kaaspakket zelf samen te stellen. Hierdoor kiest u zelf de favoriete producten van de ontvanger, waardoor het pakket helemaal gepersonaliseerd is en vast en zeker in de smaak valt.

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze kaaspakketten met noten? Of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt uw bestelling ook telefonisch aan ons doorgeven, indien dat uw voorkeur heeft. Wij staan u graag te woord om u verder te helpen.