0

Goede klantenservice

Scherpe prijzen

Ruim assortiment

Kaaspakket met bier

Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een goed cadeau vinden wordt vaak als een lastige opgave gezien. Want wat koopt u voor iemand die zegt geen wensen te hebben? Kies voor iets dat altijd in de smaak valt, dan zit u altijd goed. Een bier kaas pakket is het cadeau voor de bierliefhebber en fijnproever. Zeg nu zelf: wie houdt er niet van de combinatie van bier en kaas? Bij Kaaswijnwinkel bestelt u uw geschenkpakket eenvoudig online, waarna u het binnen 1 á 3 werkdagen al in huis heeft.

Bier en kaas pakket cadeau geven

Zoekt u een stoer en origineel cadeau voor iemand in uw omgeving? Een bier en kaas pakket is een uitstekend cadeau voor de bierliefhebber. Het pakket is gevuld met producten die wij vooraf voor u geselecteerd hebben, zodat u deze zelf niet meer bij elkaar hoeft te zoeken. Alle producten in het pakket zijn met zorg samengesteld, waardoor de smaken goed op elkaar aansluiten. Hierdoor valt het bierpakket met kaas altijd in de smaak bij de ontvanger.

Een bier en kaas pakket valt altijd in de smaak bij de ontvanger.

 

Kaaspakket met bier: verschillende soorten

De één is op zoek naar een kleiner pakket, terwijl de ander groots wilt uitpakken. Binnen ons assortiment verkopen wij bier en kaas pakketten van diverse formaten. Zo kunt u kiezen voor ons ‘gewone’ geschenkpakket met bier, maar ook voor ons luxe en deluxe bierpakket met kaas. In alle pakketten vindt u naast speciaalbier en kaas ook andere producten, zoals zoutjes, worst en dips. Hierdoor geniet de ontvanger van een heerlijke variatie aan lekkernijen.

Onze Kaas-Bier Pakketten

  • Geschenkpakket bier: Dit bierpakket met kaas bestaat uit boerenkaas belegen, zoutjes, karamel zeezout pindarotsjes, 2 biertjes en Olive Garlic crackertjes
  • Geschenkpakket bier luxe: Dit bier kaas worst pakket bestaat uit droge worst, nootjesmix, zoutjes, Provence Herb crackertjes, bruschette, honing mosterd dip, 2 Drentsche schans biertjes en boerenkaas belegen
  • Geschenkpakket bier de luxe: Dit bier kaas pakket bestaat uit gekleurde chocolade nootjes, honingmosterdsaus, boerenkaas belegen, 2 biertjes, pasta saus, penne pasta, Provence Herb crackertjes, droge worst, schulp fruitsap, rode wijn, karamel zeezout pindarotsjes, Shanghai nootjes en zoutjes

 

Een bier kaas pakket bestellen bij Kaaswijnwinkel

Bent u op zoek naar een cadeaupakket om de ontvanger bourgondisch te kunnen laten genieten? Dan bent u bij Kaaswijnwinkel aan het juiste adres. Wij stellen al onze bier kaas pakketten met veel liefde voor u samen en zorgen ervoor dat het pakket meteen klaar is om als cadeau weg te geven.

Kies het pakket dat bij uw ontvanger past en bestel het eenvoudig online. Wij gaan dan direct voor u aan de slag en verpakken de producten dagvers. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden, waardoor u het meestal binnen 1 a 3 werkdagen in huis heeft. Bezorging vindt standaard plaats op uw eigen adres. Zo kunt u het pakket zelf cadeau geven aan de ontvanger en direct zijn of haar reactie zien. Wilt u het cadeau toch direct naar de ontvanger laten sturen? Geef dan zijn of haar adres op bij het plaatsen van uw bestelling of neem contact met ons op.

Onze andere kaaspakketten

Naast een bier kaas pakket heeft u bij ons nog veel meer keuze als het aankomt op een kaaspakket. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ons kaaspakket met wijn, kaaspakket met worst, kaaspakket met noten of helemaal zelf een kaaspakket samenstellen. Bij deze laatste bepaalt u zelf wat er in het pakket komt, waarna wij het voor u inpakken als een mooi geschenkpakket. Bekijk gerust ons hele assortiment en kies wat er bij u past.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze kaaspakketten met bier? Wilt u meer weten over één van onze andere producten? Of wilt u uw bestelling liever telefonisch aan ons doorgeven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.