0

Goede klantenservice

Scherpe prijzen

Ruim assortiment

Kaaspakket zelf samenstellen

Keuzestress voor een cadeau? Of gewoon een mand vol lekkers bestellen voor uzelf? Kaaspakketten zijn in vele verschillende samenstellingen standaard verkrijgbaar, maar niet alles in het pakket hoeft uw smaak te zijn. Zelf een kaaspakket samenstellen bij Kaaswijnwinkel zorgt ervoor dat uw cadeau gegarandeerd in de smaak valt. Wij pakken het cadeau mooi voor u in, zodat dit klaar is om geschonken te worden. Levering vindt meestal plaats binnen 1 tot 3 werkdagen, waardoor een kaaspakket ook uitstekend is als last minute cadeau.

Uw eigen kaaspakket samenstellen in 3 stappen:


Bij Kaaswijnwinkel kunt u eenvoudig uw eigen kaaspakket zelf samenstellen.

Een gepersonaliseerd kaaspakket cadeau geven

Wie houdt er nu niet van lekker eten? Een geschenkpakket met alle lekkernijen van de ontvanger is dan ook het perfecte cadeau om te geven (en te krijgen). Wanneer u bij Kaaswijnwinkel een kaaspakket samenstelt en cadeau wilt geven, dan bezorgen wij het pakket standaard bij u thuis. U kunt het pakket dan zelf cadeau geven aan de ontvanger, dat is natuurlijk het allerleukst. U krijgt de reactie van de ontvanger mee en kunt misschien zelfs een beetje mee smikkelen.

Wilt u toch graag dat wij het pakket rechtstreeks naar de ontvanger sturen? Dan kunt u het adres van de ontvanger invullen bij het bestellen. Ook kunt u hierover contact met ons opnemen.

De voordelen van een kaaspakket personaliseren

  • U kunt een kaaspakket samenstellen met uw favoriete producten
  • U hoeft niet naar de winkel om alle producten bij elkaar te zoeken
  • Uw kaaspakket cadeau valt altijd in de smaak
  • U kunt het pakket zo duur maken als u zelf wilt
  • Uw kaaspakket wordt volledig voor u ingepakt en snel naar u verzonden

Uw eigen kaaspakket samenstellen zorgt ervoor dat u kiest welke producten erin komen.

Kaaspakketten bestellen bij Kaaswijnwinkel

Uw kaaspakket zelf samenstellen is erg eenvoudig in de webshop van Kaaswijnwinkel. U kiest een lege geschenkmand, vult hem met alles wat u of de ontvanger lekker vindt en rekent hem af. Wij gaan vervolgens direct voor u aan de slag en vullen uw geschenkmand met de geselecteerde producten. We pakken het kaaspakket voor u in en zorgen ervoor dat het vers bij u bezorgd wordt. Bezorging vindt meestal plaats binnen 1 tot 3 werkdagen.

Geen tijd of zin om het kaaspakket zelf samen te stellen? Kies dan voor één van onze standaard kaaspakketten, zoals een kaaspakket met bier, een kaaspakket met worst of een kaaspakket met noten. In deze pakketten hebben wij al diverse samenstellingen voor u gemaakt, waardoor u enkel het pakket hoeft te bestellen en kunt genieten van al het lekkers dat erin zit.

Contact, informatie en advies?

Heeft u vragen over onze verschillende producten? Of wilt u een kaaspakket samenstellen en hier advies over? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u uw bestelling liever telefonisch aan ons doorgeeft, staan wij u graag te woord.