0

Goede klantenservice

Scherpe prijzen

Ruim assortiment

Nagelkaas

Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Nagelkaas 40+ Jong
    Vanaf € 1,70
  2. Nagelkaas 40+ Oud
    Vanaf € 1,90
Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Nagelkaas heeft een bijzondere smaak

Bent u op zoek naar een stuk kaas met een bijzonder randje? Dan zit u bij de nagelkaas helemaal goed. Nagelkaas kenmerkt zichzelf aan de toevoeging van kruidnagel en/of komijn, welke de smaak van de kaas positief beïnvloeden. Hoewel u dat natuurlijk het beste zelf kunt proeven. Bij Kaaswijnwinkel.nl bestelt u eenvoudig uw stuk kaas online, zodat u hem snel in huis heeft en kunt proberen.

Nagelkaas, een Friese specialiteit

Nagelkaas komt oorspronkelijk uit de tijd van de VOC en werd toen in Friesland gemaakt, vandaar dat het ook vaak Friese nagelkaas genoemd wordt. Destijds werd de kaas daar gemaakt van magere melk, waardoor er maar weinig smaak aan zat. Om de smaak lekkerder te maken werden er verschillende smaakstoffen, waaronder kruidnagel, aan toegevoegd. De conserverende werking van kruidnagel zorgde ervoor dat de kaas langer goed bleef en maakte de nagelkaas daarom erg geschikt om mee te nemen op een lange reis.

Nagelkaas blijft erg lang goed dankzij de conserverende werking van kruidnagel.

Van jong tot oud

De één is meer van de jonge kazen, terwijl de ander juist een fervent liefhebber is van oude kaas. Wat voor smaak u ook heeft, de nagelkaas is voor iedereen. Bij Kaaswijnwinkel kunt u dan ook terecht voor zowel de jonge als de oude variant van de friese nagelkaas. Onze suggestie is om ze allebei eens te proberen, want ze zijn erg lekker.

Dicht op het proces

Een echte kaaskenner weet meteen wat een echt lekker stuk nagelkaas is. Bij Kaaswijnwinkel vinden we het dan ook belangrijk dat onze kaas van de allerhoogste kwaliteit is. Wij kopen onze kazen in bij een leverancier dicht bij ons. Hierdoor kunnen we goed op de hoogte blijven van het proces en zitten we hier dicht op. Alles om u de beste kwaliteitskaas te kunnen bieden. Heeft u vragen over de kwaliteit of over het maakproces van de nagelkaas? Neem dan gerust contact met ons op.

Verschillende hoeveelheden mogelijk

Bent u maar in uw eentje of juist met een groot gezin en allemaal kaasliefhebbers? Bij Kaaswijnwinkel vindt u precies het gewicht wat u zoekt. U heeft keuze uit verschillende gewichten tussen de 100 gram en de 1500 gram. Uw gewenste gewicht wordt vlak na uw bestelling afgesneden van een groter stuk kaas in onze kaaswinkel. Het snijden van de kaas doen wij zelf waardoor u precies krijgt wat u besteld heeft.

Friese nagelkaas kopen bij Kaaswijnwinkel.nl

Nagelkaas bestellen doet u eenvoudig bij Kaaswijnwinkel.nl. In onze online webshop kiest u welke kaas u graag wilt ontvangen en rond u snel en gemakkelijk uw bestelling af. Uw bestelling komt dan zo snel mogelijk uw kant op, meestal binnen 1 á 3 werkdagen. Uiteraard wordt de kaas goed en veilig verpakt zodat deze lekker vers blijft tijdens de verzending.

Wilt u friese nagelkaas kopen om het cadeau te geven? Maak dan gebruik van onze geschenkpakketten. Deze zijn er zowel kant en klaar als zelf samen te stellen. Kies in onze kaas webshop de producten die u graag in het pakket wilt hebben en koop hier een lege geschenkmand bij. Wij zorgen ervoor dat al uw producten worden verzameld en passen in de mand. Het pakket wordt leuk voor u verpakt en naar uw eigen adres verzonden. Hierdoor kunt u het persoonlijk overhandigen, wel zo leuk.

Heeft u vragen over de friese nagelkaas of over één van onze andere kaassoorten, zoals komijnekaas, kruidenkaas en boerenkaas? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.