In verband met vakantie zijn wij van 20 juli tot en met 14 augustus 2024 gesloten. Indien u in deze periode een bestelling plaatst, wordt deze vanaf 15 augustus 2024 verwerkt mits alles op voorraad is.

0

Goede klantenservice

Scherpe prijzen

Ruim assortiment

Komijnenkaas

Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Goudse 48+ Komijn Jong
    Vanaf € 1,50
  2. Nagelkaas 40+ Jong
    Vanaf € 1,70
  3. Goudse 48+ Komijn Belegen
    Vanaf € 1,70
Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Komijnekaas op de borrelplank

Verrijk uw borrelplank met een lekker stukje komijnekaas. De kaas heeft een bijzondere smaak welke u niet snel zult vergeten. Binnen het online assortiment van Kaaswijnwinkel.nl vindt u komijnekaas van de hoogste kwaliteit en bestelt u eenvoudig uw eigen stuk.

Wat is komijnekaas?

Komijnekaas is zoals de naam al doet vermoeden kaas waar komijn in is verwerkt. Komijn is een kruid van de plant Cuminum cyminum, welke familie is van de peterselie plant. Het kruid is erg populair en dat is niet voor niks. Door het kruid te verwerken in de kaas krijgt deze een nootachtige en kruidige smaak. Hoe langer de kaas gerijpt heeft, hoe sterker de smaak zal zijn. Zo zult u bij een oude kaas aanzienlijk meer komijn proeven dan bij een jongere versie van de komijnekaas. De komijn geeft de kaas een heerlijk frisse aroma, waardoor u optimaal kunt genieten van een lekker stukje kaas.

Hoe wordt komijnekaas gemaakt?

Komijn kaas wordt gemaakt van gepasteuriseerde koeienmelk. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van een melkzuur bacterie om de wrongel van het vocht te scheiden. Daarna wordt deze gemengd met het komijn kruid en goed doorgeroerd. Hierdoor wordt het komijn goed verdeeld over de kaas. Hierna is het tijd om te rijpen. De duur van het rijpen is afhankelijk van het type kaas dat gemaakt wordt. Zo moet een oude kaas veel langer rijpen dan een jonge kaas.

Komijnekaas wordt gemaakt van gepasteuriseerde koeienmelk.

Kaas met komijn van de hoogste kwaliteit

Bij Kaaswijnwinkel.nl vinden wij het belangrijk dat u kunt genieten van de lekkerste kazen. Wij doen er dan ook alles aan om u kaas te verkopen van de allerhoogste kwaliteit. Onze kaasleverancier zit vlak bij ons in de buurt, waardoor wij hier nauw contact mee kunnen hebben en de kwaliteit van de kaas kunnen waarborgen. Bestel uw eigen stuk komijnekaas en u proeft het meteen.

Van een klein stukje tot een hele kaas

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen heeft als het aankomt op de hoeveelheid van de kaas. Bij Kaaswijnwinkel heeft u dan ook de mogelijkheid om zelf het gewicht van uw kaas te bepalen. Bij iedere kaas bieden wij u de keuze tussen verschillende gewichten. Hierdoor hoeft u niet meteen een heel groot stuk aan te schaffen, maar kunt u ook beginnen met een kleiner stuk. Wanneer uw bestelling bij ons binnenkomt, snijden wij de kaas zelf voor u op gewicht. Hierdoor heeft u altijd precies wat u besteld heeft.

Kaas met komijn bestellen bij Kaaswijnwinkel.nl

Bij Kaaswijnwinkel.nl, uw kaas webshop, hebben we verschillende soorten komijnekaas zodat er voor iedereen keuze genoeg is. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, bestelt u de kaas eenvoudig via onze webshop. U kiest zelf hoeveel gram kaas u wilt ontvangen en wij zorgen ervoor dat u uw bestelling zo snel en vers mogelijk ontvangt. Bezorging vindt meestal plaats binnen 1 á 3 dagen na de bestelling. Wilt u toch liever een andere kaassoort bestellen? Bekijk dan ook eens de nagelkaas en de boerenkaas in ons assortiment.

Wilt u een origineel cadeau voor iemand in uw omgeving? Dan bent u bij Kaaswijnwinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben verschillende, al voor u samengestelde, geschenkpakketten vol lekkernijen. Ook kunt u bij ons uw eigen geschenk pakket samenstellen. Wij zorgen ervoor dat uw cadeau mooi wordt ingepakt en bezorgen het pakket op uw eigen adres. Hierdoor kunt u het zelf weggeven, dat is natuurlijk wel zo leuk.

Heeft u vragen over onze kaassoorten? Of over een specifieke soort, zoals de komijnekaas? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen zo snel en goed mogelijk.